mandag den 15. marts 2010


Det her nogle få af de gaver jeg fik i lørdags, En overisze ring, en halskæde, og en Cardigan fra Gina Tricot, som helt sikkert skal byttes. Ringen er oversize og det eeeeelsker jeg, men blomster er sgu ikke lige mig, og jeg har overhovedet intet som passer til den, men jeg kan godt lide den alligevel, og jeg vil da komme til at gå en masse med den :) Halskæden er lidt kort, altså normal længde, men kan godt lide når de er lidt lange, og den har også blomster print.
Udover det har jeg fået et tørklæde og et Straight and Curl Iron, som er et fladejern lignene ting, som også kan krølle håret, Det er fra OBH Nordica sammen med Björn Axen.

I got these present for my birthday. A oversize ring, and a necklace. And a Cardigan from Gina Tricot. But i really dont like the Cardigan, so I gonna return it.
And I also got this Straight and Curl Iron from OBH Nordica with Björn Axen.

1 kommentar:

  1. Ah, det er da ellers nogle ret fine gaver!! Håber du havde en god dag ;) fødselsdage er skønne!

    Kig forbi min blog hvis du har lyst :-)

    SvarSlet

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog