onsdag den 12. maj 2010

Film på det store lærred!

Hvis man kigger ud af vinduet, ser det trist ud.. så hvis du har nogle ekstra penge liggende kan man smutte i biografen og nyde en film!:)

The last song - 12.05.2010

Den romantiske drama 'the last song' er en historie om familiesammenhold, venskab, hemmeligheder, samt spirende kærlighed og tilgivelse. Miley Cyrus spiller (Ronnie), som flytter ned til sin far en hel sommer. Hendes forældre er skilt og faren bor i en lille Sydstats-badeby, og Ronnie er ked af, at skulle forlade New York dén sommer. I løbet af sommeren ændres alting, og Ronnie glemmer New York for et par uger.

Spilletid: 1 time 47 minutterSex and the city 2 - 03.06-2010

Filmen som vi alle SKAL se! Den romantiske komidie som vi alle kender. Jeg ville bare sige - Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha er tilbage igen! :D

Spilletid: 2 timer 20 minutterRobin Hood - 13.05.2010

Hvis man er til action og aventure, kan man tage ind og se filmen 'Robin Hood', med den lækre Russel Crowe i hovedrollen! Vi kan alle den legendariske eventyr om Robin Hood. Robin Hood stjæler fra de rige forkælede og giver til de fattige i 1200-tallets England.

Spilletid: 2 timer 20 minutterAn Education - 22.04.2010

Hvis man heller ville se en drama, kan man gå ind og se 'An Education'.

'An Education' forgår i 1960'erne i en forstad i London, hvor en 16 årig køn og begavet pige, er på vej til Oxford for at videre-studere. Men det hele ændre sig da hun møder David der er en del ældre end hende. Snart kaster hun sig over nattelivet og oplever voksen livet. Pigen Jenny spilles af Carey Mulling og David af Peter Sarsgaard.

Spilletid: 1 time 41 minutter.

Dear John - 06.05.2010

Den romantiske drama 'Dear John' er en rigtig tøsefilm, sådan en film man slæber kæresten ind for at se sammen med! Så hvis du overvejer lidt hygge med kæresten, ville denne film være et sikkert hit (i din bog i hvert fald)! :D

Filmen handler om John Tyrre, som er en professionell soldat i den amerikanske hærs specialstyrker. På orlov møder han tilfældigvis Savannah, de forelsker sig i hinanden. De skriver sammen igennem breve , og han lover ikke at forny hans kontrakt med militæret. Men 9/11 kommer imellem deres planer!

Filmen er baseret på en roman af Nicholas Sparks (The Notebook).


Vi håber du har fået en ide, til hvilken film du godt kunne tænke dig at se! Bestil dine billetter her!

God fornøjelse her fra! XOXO Selma og Monalisa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog