mandag den 17. maj 2010

I'll take you to the candy shop!

I dag var vi små 8.klasser ude og opleve hvordan det er at gå i gymnasium. Vi var til brobygning (introkurser), her var vi på Hasseris Gymnasium hvor vi have time med 1.g'erne! Spændende...
Efter kl. 13:35 hvor vi fik fri, tog vi indtil byen, mere spændende!:D
Vi fik ikke købt noget. Men karneval er lige rundt om hjørnet så kostumer så vi en del til.. Og vi fandt vores kostume, vi skal være militær!:D (Vi køber shorts med militær print i ginatricot), i kan komme til at se shortsene i morgen, når vi har købt dem.


Vi blev sliksultne og tog ind i fætter guf efter noget lækkert!:) Her er jeg lidt idiot foran et kamera og prøver at finde det rigtig sted at stå, mens Mona er i fuld gang med at tage snapshots! (Idiot).. • 'Fake'-læder jakke - H&M (100 kr.)
 • Gardigan i sort - H&M (129 kr.)
 • Peace/hvid t-shirt - Ginatricot (79 kr.)
 • Bukser fra Cheap Monday i sort/grå - (fået af veninde men kommer) fra butikken Tiffany (400 kr.)/0 kr.
 • Wedges i grå - Dope i friis (500 kr.)Mona lignede lort og ville ikke have at jeg tog billeder af hende.. Men jeg kunne ikke beherske mig!!! Men hun ser ikke værst ud på dette billed..

XOXO Selma

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. selma den der hvide trøje kommer altså ikke fra "ginatricot" (den er fra hm). :o

  har den selv....xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo ASTRID

  SvarSlet
 3. Selmas skulle være fra Gina tricot, vi så den der inde i går, hvis jeg husker ret :)
  XOXO Monalisa

  SvarSlet

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog