torsdag den 10. juni 2010

Hottie Of The Week: Zac Efron

Zachary David Alexander Efron (født 18. oktober 1987) er en amerikansk skuespiller og sanger. Han er bedst kendt for sin optræden i Disney Channel Original Movie "High School Musical" som Troy Bolton og i filmen "Hairspray" som Link Larkin.
Han var med i sin første film i 2003, i det år var han med i 2 film. Allerede i 2004 blev han nomineret til prisen "Young Artist Award for Best Performance In A TV Movie" og "Miniseries Or Special By A Supporting Actor" og det var til filmen "Miracle Run"
Hans karriere blev skudt i gang i 2006, hvor den første "High School Musical" havde premiere. Siden har han været en verdenskendt teenage stjerne, og mange pigers drømme fyr (dog ikke min, selvom han er røvlækker:P )
Han har datet/været kærester med Vanessa Hudgens siden 2005, hvor de startede filmningen af "High school Musical"

Man kan jo heller ikke helt komme udenom at han faktis har rimelig god stil :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog