torsdag den 3. juni 2010

Hvor skal I hen, klokken er fem?!


I dag havde vi billetter til SATC2, den var go'! Men jeg må ærligt indrømme at 1'eren var bedre, men på denne blog er vi tilhænger af serien og 'filmene', så det ville være ligemeget hvis filmen stank, ville gensynet med de fire tøser være alle pengene værd!
Men hvis I er mega fans af serien og filmene, og tøserne og deres fab tøj, så kan du købe (kopi-kat)-tøj i udvalgte ONLY butikker.
SATC2 er jo big deal, så vi måtte pynte os selv! Og det gjorde vi, i forhold til de andre som kom i jeans og t-shirt og vi kom i kjole og hæle. Men klokken var også kun 17, det var det eneste tidspunkt, hvor vi kunne få billetter:( Men vi fik da i det mindste set filmen, som selvfølgelig er det vigtigste!
Men i for lige tøjet vi havde på, og meget af det tøj vi har på, er købt til anledningen!:D (Indlæg kommer i morgen:Hvad det er vi har købt inden for de seneste dage!) :D


Godnat kære følger!:D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog