tirsdag den 1. juni 2010

'VI ER KØBENHAVN'

I morgens hørte jeg i radioen et interview med Kat (sukkerchok) og Alex, de havde lavet en støtte sang til kampagnen 'Vi er København'. Kampagnen ville forsøge at, få flere københavnere til at blande sig med hinanden på tværs af vante grupperinger.

Formål med VI KBH’R’ kampagnen
”København skal være en hel by, hvor borgerne lever trygt sammen med respekt for mangfoldighed og for fælles grundlæggende værdier som ytringsfrihed, demokrati og ligestilling”
... og blah blah blah! Hvis DU ville læse mere om denne kampagne kan du gør det her!

For at få københavnerne rystet sammen, ville man lave forskellige arrangementer, hvor blandt andet Kat og Alex ville holde koncerter!:D Hvis du synes det lyder som en god ide og ville være med et nogle af arrangementerne, (det ville være en fordel at komme fra københavn, det gør jeg ikke, så jeg er ligeglad, jeg er bare glad for 'støtte-sangen') hahaha!:D Tjek kalenderen ud her!:)

STØTTE-SANG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog