søndag den 1. august 2010

Ferie = Indretning

De sidste tre dag har jeg opholdt mig i IKEA, eftersom min familie og jeg ikke tog på ferie havde vi penge tilovers, og dem brugte vi så på nye møbler! :D

Gårsdagens og en mig foran IKEA...
Det er hvad det blev til.. Jeg har fået to stole, to skabe, der er blevet malet og ny seng som jeg bare elsker og tænkt mig at tilbringe resten af min dag i! :D I må alle have en god søndag, I for nok lige nogle flere indlæg i løbet af dagen. ;)
// Selma

4 kommentarer:

 1. er du gaaal en lækker seng, hehe undskyld mig men hvor kunne jeg bare sove der i evigheder!

  Hvad gav du for den ? altså med madras osv?

  SvarSlet
 2. Helt enig med Sisi, den ser altså lidt for dejlig ud. Sådanne senge kan sgu være farlige, lige pludselig en dag vågner man først kl 17.

  SvarSlet
 3. Haha! Ja, jeg må ærligt indrømme at det er blevet sværere at stå op til tiden! ;D
  Men det var nok omkring de 3-4000 jeg gav for den... Men det hele værd! :D

  SvarSlet
 4. Jeg overvejer seriøst at holde samme type "ferie" til næste sommer, da jeg godt kunne bruge en masse større ting som seng og sofa. Så næste år er nok ferie = indretning for mig, hehe.

  SvarSlet

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog