torsdag den 12. august 2010

Kate Moss - StyleIkone

Katherine "Kate" Moss blev født den 16. januar 1974 i Groydon.
Kate Moss er en engelsk supermodel, som er kendt for sin kantede og spinkle figur. Hun har optrådt i reklamer og været på over 300 forsider!
Da Kate Moss var 14 år, blev hun opdaget på et fly på vej til Bahamas med sin bror og far. Hun blev spurgt om hun ville være model af Sarah Doukas, grundlæggeren af Storm Model Agency.
Som 18 årig lavede hun en reklame med Mark Wahlberg, for Calvin Klein underwear.
Hun dukkede op på forsiden af det Britiske Vouge i januar 1993.
Kate Moss' kærlighedsforhold og festmåder var meget mediefukoseret. Da Kate Moss og Johnny Depp's forhold endte i 1998, blev hun meget deprimeret, hun endte på London's Priory Clinic. Hun udtalte sig for et blad at hun flere gange havde mødt op til model-jobbe fuld eller påvirket af stoffer, efter at have festet hele aften, men altid var hun frisk og fuld af energi på 'arbejdet'.
I 2002 fik hun en datter 'Lila Grace', med 'Dazed & Confused' redaktør Jefferson Hack. De separerede i 2004.
I 2007 lancerede Kate Moss sit første kollektion med Topshop. Dette år lavede hun sin sidste (limited collection) i samarbejde med Topshop. Den skulle efter sigende være den 'prettiest yet'.
Ingen kan tænke sig et model univers uden Kate Moss, selvom hun er kommet lidt op i årene, fortsætter hendes karrier. Hun er et stilikon for en generation!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle billeder på bloggen har vi enten selv taget eller fundet på nettet. Hvis du ejer rettighederne til nogle af disse billeder. Så skriv venligst til Monalisa på Monalisa.s95@live.dk og billederne vil øjeblikkeligt blive fjernet. Alle billeder vi selv har taget tilhører os. Vær sød og indsæt link der fører tilbage til denne blog